Over ons

“Mijn naam is Lea Vos, eigenaresse van Grafverzorging Zuid-Holland en woonachtig in Brielle. Met veel liefde, passie en toewijding run ik mijn eigen bedrijf. Aan het einde van mijn werkdag kijk ik met veel voldoening naar de graven en urnengraven die wij die dag hebben verzorgd.

Het idee voor het oprichten van Grafverzorging Zuid-Holland ontstond nadat ik de graven van familieleden en bekenden bezocht. Grafmonumenten worden in de meeste gevallen met veel liefde en zorg uitgekozen, en kosten veel geld, en toch liggen sommige graven er verwaarloosd en troosteloos bij. Door de meest uiteenlopende omstandigheden worden deze graven niet of onvoldoende onderhouden. Gedenkstenen hebben groene aanslag en zijn vies of kapot, het graf wordt overwoekerd door onkruid en de letters op de steen zijn nauwelijks nog leesbaar. 

Lea Vos

Het niet (voldoende) onderhouden van een graf is in veel gevallen geen onwil, en dat maakt het pijnlijker als een graf verwaarloosd raakt. Vanuit de wens om hier iets mee te doen ontstond het plan om Grafverzorging Zuid-Holland op te richten.

Een team dat met veel liefde aan de graven werkt

Inmiddels staat er vanuit Grafverzorging Zuid-Holland een compleet team klaar om graven, of monumenten, naar wens te verzorgen, te onderhouden en te renoveren. Wij werken met veel liefde, passie en toewijding aan de monumenten, dankbaar werk waar iedereen veel voldoening uit weet te halen. Dát is wat het wat werk zo mooi maakt.

Contact

Grafverzorging Zuid-Holland

Seggeweg 80C

3237 MK Vierpolders

Postadres

Postbus 81

3230 AB Brielle

Telefoon en Whatsapp

Contactformulier