Diensten

Diensten van Grafverzorging Zuid-Holland

Grafverzorging Zuid-Holland biedt u een brede dienstverlening, zodat u een graf of urnengraf kunt laten verzorgen op een manier die aan uw wensen voldoet. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Grafverzorging

Onze werkzaamheden op het gebied van grafverzorging zijn veelzijdig. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van vuil, bladeren en onkruid, het snoeien en verzorgen van de aanwezige beplanting en het reinigen van de gedenksteen. Ook kunnen wij desgewenst een beschermlaag aanbrengen om de steen mooi te houden. Merken wij verzakkingen of beschadigingen op? Dan kunnen wij een offerte opstellen om dit te laten herstellen, wanneer u dit wilt.

Lees meer…

Grafinrichting / beplanting

Het inrichten van een nieuw graf, of het herinrichten van een bestaand graf, voeren wij in overleg met u uit. Dit doen wij altijd op basis van een offerte. Wij kunnen onder meer bloemstukken en losse planten afvoeren, vaste beplanting aanleveren en verzorgen, en grondbedekkingen aanleggen of vernieuwen. Hierbij kunt u onder meer denken aan siergrind of kiezels. Ook het plaatsen van beeldjes en andere decoraties behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer…

Inscriptie bijwerken / inlakken

De inscriptie op gedenkstenen, zoals de tekst en eventuele afbeeldingen, vervaagt met de jaren. Dit komt door de weersomstandigheden. Wij kunnen de inscriptie opnieuw inlakken, waarbij wij rekening kunnen houden met de originele kleuren. Opgelegde letters kunnen wij renoveren en wij maken moderne graven met glazen platen weer mooi.

Lees meer…

Grafbloemen / gedenklichtjes

Bloemen bieden troost. Voor veel mensen geldt dit zeker op speciale dagen, zoals Vader- en Moederdag, geboortedag, sterfdag, Pasen en Kerstmis. In overleg met u kunnen wij op bepaalde dagen een mooi bloemstuk of boeket op het graf plaatsen. Hiervoor werken wij samen met ervaren bloemwerkers. Daarnaast kunnen wij ook gedenklichtjes (b.v. kaarsen) plaatsen wanneer u dit wilt.

Lees meer…

Grafrenovatie

Door omstandigheden kan een graf sterk verwaarloosd raken. De steen is groen geworden of kapot gegaan, er zijn verzakkingen ontstaan en het geheel ziet er verouderd en troosteloos uit. Wij maken oude graven weer mooi. Het reinigen, opschuren en opnieuw lakken van inscripties behoort hierbij tot de mogelijkheden, maar wij kunnen ook alles vervangen wanneer u dit wenst. Uiteraard stellen wij vooraf hiervoor een offerte voor u op.

Lees meer…

Grafverzorging Zuid-Holland

Voor grafverzorging op hoog niveau bent u bij ons van harte welkom. Wij werken op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee en daarnaast ook in Rozenburg, Schiedam en Vlaardingen. Binnen 30 kilometer vanaf de plaats Brielle betaalt u geen reiskosten.

Op onze tarievenpagina vindt u meer informatie.

Contact

Grafverzorging Zuid-Holland

Seggeweg 80C

3237 MK Vierpolders

Postadres

Postbus 81

3230 AB Brielle

Telefoon en Whatsapp

Contactformulier