Grafbloemen

Grafbloemen en gedenklichtjes laten plaatsen

Bloemen getuigen van respect en kunnen op ieder moment troost bieden. Het is fijn wanneer een graf wordt gesierd door een mooi bloemstuk en / of gedenklichtjes zoals bv. kaarsen. Zeker op speciale dagen kan dit een extra diepe betekenis hebben. Grafverzorging Zuid-Holland kan op speciale dagen een mooi boeket voor u op het graf plaatsen. Wilt u liever een gedenklichtje zoals een mooie kaars, of misschien een combinatie van beide? Dat is uiteraard ook mogelijk. De bloemboeketten worden verzorgd door ervaren bloemisten waar wij mee samenwerken.

Wanneer wilt u grafbloemen/gedenklichtjes laten plaatsen?

Er zijn een aantal bijzondere dagen in het jaar waarop u mogelijk iets extra’s wilt doen voor uw overleden dierbare. Voorbeelden van deze dagen zijn Pasen, Kerstmis, Vader- en Moederdag. Natuurlijk kan het ook gaan om een geboortedag, een sterfdag of bijvoorbeeld een trouwdag. Wij kunnen grafbloemen plaatsen op de dag of dagen die voor u van grote betekenis zijn. Vooraf bespreken wij alles met u. Op de afgesproken dag plaatsen wij naar wens een rouwstuk, een boeket bloemen of bijvoorbeeld een mooie kaars. Hierbij gaan wij uit van uw specifieke voorkeuren. Weet u niet precies wat u wilt? Dan denken wij natuurlijk graag met u mee en doen wij u een voorstel.

Wilt u op een speciale dag grafbloemen of een gedenklichtje laten plaatsen?

Veel mensen vinden het belangrijk om op bepaalde speciale dagen een mooi boeket en / of een gedenklichtje zoals een mooie kaars te plaatsen bij een overleden dierbare. Wanneer u dit zelf niet kunt of wilt, dan doen wij dit graag voor u. Wij zullen u een foto sturen op de betreffende dag, zodat u kunt zien dat het mooi geregeld is door ons ervaren team. Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken, of heeft u behoefte aan meer informatie en advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Grafverzorging Zuid-Holland

Seggeweg 80C

3237 MK Vierpolders

Postadres

Postbus 81

3230 AB Brielle

Telefoon en Whatsapp

Contactformulier