Grafrenovatie

Grafrenovatie door Grafverzorging Zuid-Holland

Oudere graven verliezen op den duur hun oorspronkelijke schoonheid. Soms komt dit doordat het graf voor langere periode niet goed onderhouden kon worden door nabestaanden, soms komt het vooral omdat de omgeving een sterke negatieve invloed heeft op de gedenksteen of het graf in het algemeen. Graven die zich in bossen bevinden verliezen bijvoorbeeld sneller hun kwaliteit en schoonheid, door vuil, vogelpoep en rottende bladeren in de herfst. Grafverzorging Zuid-Holland kan alle soorten graven renoveren.

Werkzaamheden bij grafrenovatie

De werkzaamheden die wij uitvoeren bij grafrenovatie zijn voor een heel groot deel afhankelijk van de staat van het graf. In bepaalde gevallen is het voldoende om het graf schoon te maken, op te schuren en de inscriptie opnieuw te lakken. Wanneer een graf erg verwaarloost is en/of kapot is gegaan, dan kan het een betere optie zijn om alles te vervangen. In dit geval kunnen wij vernieuwen wat er vernieuwd dient te worden om het graf er weer mooi uit te laten zien. Uiteraard bespreken wij de mogelijkheden met u en bieden wij u vooraf een offerte aan.

Wilt u een graf laten renoveren door ons team?

Ziet een graf van een dierbare er niet meer zo mooi uit als het ooit gedaan heeft? Dan renoveren wij dit graag voor u. De renovatie van alle graven, van relatief jong tot heel oud, wordt met liefde en aandacht door ons uitgevoerd, waarna het er weer prachtig uitziet. Uiteraard vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies. Ons ervaren team staat voor u klaar wanneer u interesse heeft in een grafrenovatie.

Contact

Grafverzorging Zuid-Holland

Seggeweg 80C

3237 MK Vierpolders

Postadres

Postbus 81

3230 AB Brielle

Telefoon en Whatsapp

Contactformulier