Grafverzorging

Grafverzorging Zuid-Holland neemt de zorg van een graf of urnengraf uit handen op een manier die bij u past. Wij kunnen een graf, urn of gedenkplaats eenmalig voor u reinigen en verzorgen, maar het is ook mogelijk om dit op periodieke basis door ons te laten doen.

Uiteraard staan uw wensen altijd voorop. Wij bespreken alles vooraf met u en maken foto’s van het resultaat, zodat u de zekerheid heeft dat alles goed en naar wens is geregeld. 

Werkzaamheden bij grafverzorging

Wij bespreken met u hoe vaak u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren, eenmalig of structureel volgens een planning die wij met u afspreken. Het team van Grafverzorging Zuid-Holland voert graag diverse werkzaamheden voor u uit. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk met milieuvriendelijke middelen.

Standaardwerkzaamheden bij grafverzorging:

Z

Verwijderen van vuil, bladeren en onkruid

Z

Snoeien en verzorgen van de beplanting

Z

Reinigen van de gedenksteen/ het monument (passend reinigingsmiddel)

Z

Het afvoeren van het afval

Z

Het melden van beschadigingen en verzakkingen

Z

U ontvangt een foto van voor en na de werkzaamheden

Wij kunnen een beschermlaag aanbrengen op de gedenksteen/ het monument.

Door de steen te impregneren met een coating, blijft deze langer mooi en hebben weersomstandigheden minder vat op het materiaal.

Wij voeren de grafverzorging graag voor u uit

Voor grafverzorging op hoog niveau bent u bij ons van harte welkom. Wij werken op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee en daarnaast ook in Rozenburg, Schiedam en Vlaardingen. Binnen 30 kilometer vanaf de plaats Brielle betaalt u geen reiskosten. Op onze tarievenpagina vindt u meer informatie. Heeft u interesse in grafverzorging door de ervaren medewerkers van Grafverzorging Zuid-Holland, maar wilt u eerst meer informatie of advies? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Grafverzorging Zuid-Holland

Seggeweg 80C

3237 MK Vierpolders

Postadres

Postbus 81

3230 AB Brielle

Telefoon en Whatsapp

Contactformulier