Inscriptie bijwerken en inlakken

Inscriptie bijwerken of inlakken

Diverse factoren, zoals de weersomstandigheden en de tijd, zorgen ervoor dat de inscriptie op een gedenksteen minder mooi wordt. Op den duur verdwijnt de kleur, waardoor de inscriptie steeds slechter leesbaar wordt. Grafverzorging Zuid-Holland kan de inscriptie voor u bijwerken of inlakken, afhankelijk van de specifieke situatie. Met de juiste werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de gedenksteen er weer als nieuw uitziet en de komende jaren weer mooi blijft.

Werkzaamheden bij de inscriptie bijwerken of inlakken

Er zijn natuurlijk verschillende soorten gedenkstenen. Liggen de letters en eventuele afbeeldingen in de steen? Dan kunnen wij deze opnieuw inlakken. Het inlakken is mogelijk met iedere kleur bv. wit, zilver, grijs of zwart, maar ook met fellere kleuren. Gaat het om een gedenksteen met opgelegde letters? Ook deze letters kunnen op den duur lelijker worden. Wij kunnen de opgelegde letters voor u renoveren om de oorspronkelijke schoonheid terug te brengen. Uiteraard kunnen wij ook moderne graven met glazen platen weer netjes maken.

Voordelig de inscriptie laten bijwerken of inlakken

U bent bij Grafverzorging Zuid-Holland van harte welkom wanneer u de inscriptie van een gedenksteen wilt laten inlakken, bijwerken of renoveren. U kunt onze tarieven raadplegen voor meer informatie. Wij zorgen er graag voor dat de inscriptie van de gedenksteen weer straalt. Deze dienstverlening kan met andere services worden aangevuld wanneer u dit wilt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.

Contact

Grafverzorging Zuid-Holland

Seggeweg 80C

3237 MK Vierpolders

Postadres

Postbus 81

3230 AB Brielle

Telefoon en Whatsapp

Contactformulier