Grafinrichting
en beplanting

Grafinrichting en beplanting

Grafverzorging Zuid-Holland staat voor u klaar voor het inrichten en beplanten van zowel nieuwe als bestaande graven. Het is vaak een lastige opgave om de inrichting van een graf naar wens vorm te geven. Wij denken hierin graag met u mee en dragen ideeën aan ter inspiratie. Alles gebeurt in overleg met u, ook wanneer het gaat om het opnieuw inrichten en / of beplanten van een bestaand graf. Wij zetten ons in om het graf (weer) helemaal naar wens te maken. Uiteraard kunt u vervolgens ook het onderhoud aan ons overlaten, wanneer u dit wilt.

Werkzaamheden bij grafinrichting en grafbeplanting

Wanneer er oude bloemstukken en losse planten op het graf aanwezig zijn, dan voeren wij deze voor u af. Wij leveren nieuwe vaste beplanting aan, uiteraard in kleuren en soorten die wij vooraf met u overleggen. De bestaande beplanting snoeien en bemesten wij, voor een optimale verzorging. Wilt u een bepaalde soort grondbedekking laten toepassen of vervangen, zoals siergrind, stenen of kiezels? Wij regelen dit graag voor u. Alles is bespreekbaar, van beeldjes tot beplanting en bloemen. Uiteraard gaat alles in overleg met u en op basis van een offerte. Wij kunnen de werkzaamheden éénmalig voor u uitvoeren, maar het is ook mogelijk om periodiek onderhoud aan ons uit te besteden. Wij doen het graag voor u.

Wij verzorgen de grafinrichting en grafbeplanting voor u

Grafverzorging Zuid-Holland staat voor u klaar wanneer u de grafinrichting en grafbeplanting wilt laten verzorgen door een ervaren team dat met veel liefde en passie én met aandacht voor het milieu werkt. Wij nemen alles met u door en stellen graag een offerte voor u op. Wilt u meer informatie over grafinrichting en grafbeplanting door Grafverzorging Zuid-Holland?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Contact

Grafverzorging Zuid-Holland

Seggeweg 80C

3237 MK Vierpolders

Postadres

Postbus 81

3230 AB Brielle

Telefoon en Whatsapp

Contactformulier