Grafverzorging

Zuid-Holland

Het zorgen voor een graf is belangrijk. U wilt graag dat het graf van uw dierbare(n) er netjes en mooi uitziet. Dit geeft een waardig gevoel.

Grafverzorging Zuid-Holland

Het zorgen voor een graf is belangrijk. U wilt graag dat het graf van uw dierbare(n) er netjes en mooi uitziet. Dit geeft een waardig gevoel. Toch brengt de zorg voor een graf ook een hele verantwoordelijkheid met zich mee.

Het is veel werk en vraagt om fysieke inspanning. Ook kan het zijn dat de afstand naar een begraafplaats te groot is. Hierdoor is het niet voor iedereen mogelijk om een graf zelf mooi en netjes verzorgd te houden.

U bent dan welkom bij Grafverzorging Zuid-Holland. Wij kunnen de zorg voor het graf geheel of deels van u overnemen. Uiteraard doen wij dit op een respectvolle en integere manier. Alles gaat altijd in overleg met u, zodat alles geregeld wordt zoals u het wilt. Naast graven verzorgen wij ook urnengraven.

Diensten

U bent bij Grafverzorging Zuid-Holland van harte welkom voor een veelzijdige dienstverlening. Op onze Dienstenpagina vindt u uitgebreide informatie over onze diensten.

grafonderhoud

Grafverzorging

grafonderhoud

Grafinrichting / beplanting

grafonderhoud

Inscriptie bijwerken

grafonderhoud

Grafbloemen / gedenklichtjes

grafonderhoud

Grafrenovatie

Grafverzorging Zuid-Holland

Waarom Grafverzorging Zuid-Holland

Grafverzorging Zuid-Holland is opgericht door Lea Vos, die de zorg voor een graf of urnengraf met veel passie, liefde en toewijding op zich neemt. Iedere laatste rustplaats verdient het om er mooi en waardevol uit te zien. Wij werken met een team van mensen die aan het einde van de dag met veel voldoening terug willen kijken op het werk wat er verricht is, en dit merkt u. Wij zien graven als monumenten en bieden de beste zorg om deze monumenten te onderhouden en, indien nodig, te renoveren.

Wij maken foto’s (voor en na) zodat u op de hoogte blijft van de werkzaamheden en ook zeker weet dat de werkzaamheden nauwkeurig worden uitgevoerd.

Ons werk

Grafverzorging Zuid-Holland voert de meest uiteenlopende werkzaamheden aan graven, urnengraven en gedenkplaatsen uit.

Wij bieden u graag een kijkje in een aantal van onze ons werk, om u een idee te geven van wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Contact

Grafverzorging Zuid-Holland

Seggeweg 80C
3237 MK Vierpolders

Postadres

Postbus 81
3230 AB Brielle

Telefoon en Whatsapp

Contactformulier

Grafverzorging Zuid-Holland is actief op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee en daarnaast ook in Rozenburg, Schiedam en Vlaardingen. Wilt u meer informatie of advies over onze mogelijkheden en dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.